lørdag den 10. marts 2012

Grove burgerboller med kyllingbryst

Min kæreste havde gang i den helt store bagedag. Fryseren skulle fyldes op.

Torsdag aften blev der lavet dej til nemme morgenmadsboller, og til verdens nemmeste brød. Fredag blev der så bagt morgenboller - de fleste røg i fryseren. Der blev lavet brød i en stegeso. Lavet pølsehorn til fryseren til madpakken, bagt gulerodsboller. Og når nu han var igang, så stod burgerboller lige for også.

De blev lavet efter samme opskrift som jeg allerede har beskrevet i et tidligere indlæg, men med en del af hvedemelen skiftet ud med groft rugmel (75 g).

Aftensmaden kom til at bestå af burgerboller med kyllingbryst pakket i schwartzwald skinke.

Opskrift:
2 personer
2 kyllingbryster
6 skiver schwartzwald skinke, spegeskinke, landskinke eller lignende. Kunne også være bacon.
4 burgerboller
salat
løg
agurk
tomat
peberfrugt
salatmayonnaise
cremefraiche dressing
Eller hvad man nu kan lide at komme i sin burger

Pak kyllingbrysterne ind i skinken - fæstn ved behov med tandstikkere

Steg på en pande, til kødsaften er klar.



Skær kyllingen i skiver.


Læg sammen som en normal burger og server.



Sund og lækker "fastfood"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar