søndag den 8. juni 2014

French toast med landskinke

Havde lidt gulerodsbrød fra dagen før, som virkede lidt kedeligt.

Ville egentlig have lavet et blødkogt æg, men da brødet virkede kedeligt, så tænkte jeg i ristning eller arme riddere også kaldet french toast. Arme riddere er dog normalt lavet så de enten er sødet med sukker og kanel, eller så man kan spise dem med sirup eller lignende. Var mere til det salte i smagen.

Lavede dem på denne måde.

2 skiver daggammelt brød.
2 æg
1 håndfuld revet ost (cheddar)
salt og peber
San Marzano tomater
landskinke røget

Pisk æg sammen og tilsæt revet ost, som du lige smuldrer lidt mere mellem fingrene. Krydr med salt og peber.

Hæld blandingen i en dyb tallerken eller et lille fad.

Kom brødene ned i blandingen og lad dem trække lidt. Vend så de også trækker på den anden side.


Brun noget smør/margarine på en pande - ikke for kraftig varme.

Kom brødskiverne over på panden. Hvis de ikke har suget hele blandingen, så hæld forsigtigt blanding/ost over skiverne. (der skal ikke være ret meget æggemasse tilbage i tallerknen, for så har brødet trukket for lidt).

Giv nogle minutter på hver side, til overfladen er gylden.

Server med fx røget skinke og tomater. (kunne også være bacon)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar