fredag den 6. juni 2014

Kylling og broccoli i karrysovs

Har lånt en kogebog der hedder "Hey - hvad skal vi spise" af Julie Hey. Der er mange opskrifter som jeg har markeret som spændende. Har prøvet et par stykker. I dag var det en opskrift som i bogen hedder Broccoli i karrysovs. Her er den som jeg lavede den.

2 personer:
200 g inderfilet
200 g pasta
1/2 broccoli
1 1/2-2 dl creme fine 7 % eller anden mager flødevariant/-erstatning
1 skalotteløg
1/2 fed hvidløg
Lidt oliemargarine
1-2 spsk karry afhængigt af styrke
1-2 dl vand/ bouillon
Salt og peber
Lidt frisk chili rød
Lidt små tomater i både

Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Rist på panden i fedtstoffet.



Skub løget til den ene side og kom kyllingen på panden og brun. Hæld vand på panden. Så det når ca. Halvt op af kyllingen og lad kyllingen simre i lagen i 5 min på hver side. Tag kyllingen op, men gem skyen/lagen på panden.
Kog pastaen i saltet vand - se på pakken for kogetid.

Skær den rensede broccoli i buketter og læg dem i et dørslag. Når pastaen er kogt hældes pasta og kogevand ned over broccolien. Del kyllingen i mindre stykker.

Kom fløde og karry ned til kyllingelagen og kog den ind. Smag til med salt og peber. Vend pasta, kyling og broccoli ned i sovsen.



Ved servering kan der tilføjes tomat i små både og chili. (Dette var ikke en del af den originale opskrift).





Ingen kommentarer:

Send en kommentar